Zwemvaardigheidszwemmen voor ouders

Ontbreekt het aan tijd om naast het sporten van je kinderen ook zelf nog actief bezig te zijn? En zit je tijdens de training van je kind toch maar te wachten? Dan heeft Neptunus '58 een ideale oplossing: zwemmen tijdens de lessen van je kind: En denk je wel eens "wat zou het toch leuk zijn als ik zelf ook wat beter kon zwemmen", of "mijn schoolslag en borstcrawl zouden best eens verbeterd mogen worden"? Op zaterdagmiddag zijn er bij het zwemvaardigheidszwemmen twee banen gereserveerd voor volwassenen. Dus, wil je beter leren zwemmen, nieuwe slagen en dezelfde oefeningen als je kind leren, dan kan dat.

Als dat zo is, dan hebben we nu de ideale oplossing voor jou. Op zaterdagmiddag om 17.00 uur zwemt een groep voor volwassenen, die:
- beter willen leren zwemmen
- nieuwe slagen willen leren
- dezelfde oefeningen als hun kind te leren

Een trainer geeft les aan deze groep en zal in overleg met de deelnemers bepalen welke onderdelen geoefend gaan worden.

Heb jij ook interesse om mee te zwemmen? Laat ons dat dan weten. We hebben twee banen gereserveerd, dus plek voor ongeveer 10 volwassenen.
Om mee te kunnen doen heb je géén zwemdiploma nodig. Wel moet je redelijk kunnen zwemmen.

Informatie en aanmelden kan bij Linda Spooren. Twijfel je nog? Meld je dan bij Linda Spooren aan voor het volgen van één of twee proeflessen.