Uitslag LAC 19 oktober in Oosterhout

Vier zwemsters hebben zondag 19 oktober meegedaan aan een LAC-wedstrijd in het warme zwembad in Oosterhout.

Als eerste verscheen Anouk van Helvoirt aan de start op de 800 vrij. Dit was voor haar de eerste keer dat ze deze afstand zwom. Ze ging erg hard van start en zat na 400 meter slechts één seconde boven haar beste tijd, maar wel onder het clubrecord van Lisa Smits. Na 800 meter stond de klok stil op 11 minuten en 34 seconden. Dit is een verbetering van het clubrecord, wat met 11.50 ook op naam van Lisa stond. Een serie later zwom Sandra Schellekens dezelfde afstand. Zij heeft een lange vermoeiende feestweek achter de rug met vele uren in en om het zwembad en bleef in Oosterhout na een redelijk constante race negen seconden boven haar beste tijd: 11.22. Dit was wel haar tweede tijd ooit. In de laatste serie zwom Linda Schellekens. Vanaf het begin 'liep' het niet bij haar, wat resulteerde in een tijd van 10.45, ruim boven haar beste tijd.

Vervolgens zwom de jongste van de vier, Zoë Hellings, de 400 meter vrije slag. Ze verbeterde haar persoonlijke record van februari dit jaar met twaalf seconden.

Tot slot stond voor Anouk en Linda nog de 200 wissel op het programma. Anouk zwom net boven haar persoonlijke record (2.56), maar had een pr kunnen zwemmen als ze betere keerpunten had gehad. Bij Linda ging ook deze afstand niet zoals gewenst en ze was vier seconden langzamer dan haar beste tijd.

Uitslag
Uitslag Neptunus '58
Tussentijden

Terug naar 'uitslagen wedstrijdzwemmen'