Uitslag open water 23 augustus in Middelburg

Zaterdag 23 augustus hebben Mark en Sandra Schellekens meegedaan aan de open water wedstrijd in het zoute kanaal in Middelburg.

Mark kwam zoals gewoonlijk uit op de 500 meter schoolslag. Thuiszwemmer Simon Edenburg lag van start tot finish op kop, maar daarachter lag Mark gedurende de hele race op een tweede plaats. Uiteindelijk eindigde Mark in 7.46.98, zijn tweede tijd ooit. Dankzij deze wedstrijd heeft Mark zijn Nederlandse klassement 'vol' gezwommen. Hij staat daarin nu op een vierde plaats, en zal er alles aan doen om in de resterende vijf wedstrijden nog een plaatsje te stijgen.

Sandra kwam uit op zowel de 1 als de 2,5 kilometer vrije slag. Op de 1 werd ze 30e in 15.35.80 en op de 2,5km eindigde ze net onder de 40 minuten, iets wat haar dit seizoen nog niet eerder lukte.

Aan het einde van de middag zwom Mark samen met Simon en nog twee Zeeuwse zwemmers de 500 meter schoolslag ploegentijdrace. Deze wonnen ze met ruime voorsprong, waarbij ze als prijs een slagroomtaart verdiend hadden.

Foto's



Terug naar 'uitslagen wedstrijdzwemmen'