NAT

NAT staat voor Neptunus Activiteiten Team.

Het doel van dit Activiteiten Team is om, zoals de naam al aangeeft, activiteiten te organiseren voor alle leden van Neptunus '58. Kijk onder het kopje 'NAT' in het menu wat er al georganiseerd is!

Wie is NAT?:
Het NAT bestaat uit Femke vd Hoeven en Sandra Schellekens. Zij worden ondersteund bij de verschillende activiteiten door diverse leden van Neptunus '58.

Voor wie?:
NAT wil activiteiten organiseren voor alle afdelingen. Nu is er alleen het zwemkamp wat georganiseerd wordt voor alle leden, maar NAT wil vaker de verschillende afdelingen bij elkaar brengen om leuke dingen samen te doen. Hierbij wordt rekening gehouden met de leeftijd. Voor de jongste leden wordt geprobeerd om Zwarte Pieten langs te laten komen, er wordt gedacht aan speurtochten, film-avonden, of uitgaan in bijvoorbeeld Eindhoven. Voor elk wat wils dus. Voor sommige activiteiten vragen we ook ouders en zwemmers om te helpen als vrijwilliger.

IdeeŽn?:
Heb jij een leuk idee voor een activiteit? Laat je horen! Bij bovenstaande leden van het NAT kan je aangeven wat je leuk lijkt om te gaan doen.

Kosten?:
We zullen proberen de kosten voor jullie zo laag mogelijk te houden. Als we definitieve activiteiten gepland hebben, weten we ook meer over de eventuele kosten.