Zwemvierdaagse 2004

De zwemvierdaagse 2004 zit er weer op. Met 488 deelnemers net geen record, maar wel ruim 70 deelnemers meer dan vorig jaar. 38 van hen waren deelnemers aan de Spettervierdaagse, voor kinderen zonder A-diploma.

Vijf dagen lang werden er vele baantjes gezwommen en flink gespetterd. Op vrijdag was er zelfs muziek van de drive-in show van Hyperbase. De oudste deelnemers dit jaar waren meneer en mevrouw vd Wijgert, zij zijn beiden 68 jaar. Mevrouw T. van Hommel heeft de het vaakst aan de zwemvierdaagse deelgenomen, dit jaar behaalde ze goud 30 (!!!).

Ook dit jaar werd er weer een actie gehouden om geld in te zamelen voor het Ronald McDonald fonds. Wat dit precies inhoudt, konden jullie in de vorige Drietand al lezen. In totaal is er voor dit goede doel 616,52 euro opgehaald, bedankt allemaal. Mark van Heeswijk behaalde het meeste: maar liefst 150,06 euro. Kim de Laat volgde met 112 euro en de 3e plaats was voor Ellen Verhagen met 31,50 euro. Zij hebben hiervoor inmiddels een prijs gehad.

De kleurwedstrijd kende dit jaar ontzettend veel deelnemers en het was voor de jury dan ook erg moeilijk om per leeftijdscategorie de 3 mooiste kleurplaten uit te zoeken. Uiteindelijk zijn dit de winnaars:
Tot en met 6 jaar:
1. Femke Steenbakkers
2. Maartje ten Voorde
3. Isabelle Tabak

7 tot en met 9 jaar:
1. Maaike vd Heijden
2. Kevin Verhagen
3. Devany Lamers

10 t/m 12 jaar:
1. Rowie vd Oever
2. Jennifer vd Broek
3. Frank Hoeven

Wat vorig jaar begon als een geintje (Bernadette, Ronnie en Sandra zeiden toen voor de grap dat ze de organisatie van de zwemvierdaagse wel over wilden nemen van Karin en Jonneke), is uitgegroeid tot een serieus project waar stiekem toch nog best wel wat tijd in ging zitten. We hebben het met heel veel plezier gedaan en hebben nu al weer zin in volgend jaar. Dit alles was echter niet mogelijk zonder de hulp van de ruim 20 medewerkers. Bedankt voor jullie hulp en we hopen volgend jaar weer op jullie medewerking te kunnen rekenen!