Zwemkamp 2009

Van vrijdag 19 tot en met zondag 21 juni hebben 54 zwemmers en ruim twintig begeleiders genoten van alweer het elfde zwemkamp voor Neptunus '58. Op camping de Bergen in Wanroij werden er gedurende het weekend verschillende activiteiten georganiseerd in het thema van dit jaar: het stenen tijdperk.

Vrijdag, zaterdag en zondag werden er verschillende spellen gespeeld tegen leden van drie andere verenigingen: AquAmigos uit Vlijmen/Drunen, WZV uit Waalwijk en Zegenwerp uit Sint-Michielsgestel. Door de vier verenigingen waren verschillende spellen georganiseerd bij het bos en het meer op de camping. Op zaterdagmiddag was er voldoende vrije tijd, zodat jong en oud kon gaan spelen in de grote speeltuin of zwemmen in het meer. Zaterdagavond was er de show 'Heb je een wens, vraag het Fred', waarbij Fred Flintstone de wensen van kinderen en begeleiders uit liet komen. Zo kreeg Wessel Verhoeven een superstoere waterpolocap met zijn eigen naam, mocht Kees Vlessert in een Flintstone auto rondrijden met echte buitenlandse nummerplaten, kreeg Ronnie van Berlo iedereen zo ver om de Hoki Poki te dansen en was er een dating-show, waarbij niet Sandra Schellekens, maar Moniek vd Boogaard een date won. Verder was Christ Hellings speciaal naar Wanroij gekomen om dansles te geven aan een aantal wedstrijdzwemsters. De zaterdag werd afgesloten met een disco (wederom met karaoke), verzorgd door Hyperbase uit Dinther. Zondagmiddag werd het kamp afgesloten met een groot verenigingsspel en met veel frietjes. Ondanks de mindere weersvoorspellingen was het weer uitstekend en was het kamp weer zeer geslaagd. Er wordt nu al weer uitgekeken naar volgend jaar.

Op http://picasaweb.google.com/zwemkamp2009 kan je nagenieten van het kamp dankzij zo'n duizend foto's! Een leuke invulling van een regenachtige vakantiedag!