Zwemkamp 2008

Datum: 30 mei t/m 1 juni
Thema: Zomercarnaval


Van vrijdag 30 mei tot en met zondag 1 juni hebben 47 zwemmers en 18 begeleiders genoten van alweer het 10e zwemkamp voor Neptunus '58. Op camping de Bergen in Wanroij werden er gedurende het weekend verschillende activiteiten georganiseerd in het thema van dit jaar: zomercarnaval.

Vrijdag, zaterdag en zondag werden er verschillende spellen gespeeld tegen leden van drie andere verenigingen: AquAmigos uit Vlijmen/Drunen, WZV uit Waalwijk en Zegenwerp uit Sint-Michielsgestel. Door de vier verenigingen waren spellencircuits, bosspelen, een speurtocht, een waterspel en nog veel meer georganiseerd. Op zaterdagmiddag was er voldoende vrije tijd, zodat jong en oud kon gaan spelen in de grote speeltuin of lekker zwemmen in het meer. 's Avonds hadden de jongeren een lampionnen-optocht en de ouderen een karaoke. Daarbij kwamen onder andere Kinderen voor Kinderen, Guus Meeuwis, Nick& Simon en YMCA aan bod. Aansluitend erop was er nog een 'gewone' disco, die al jaren verzorgd wordt door Hyperbase uit Dinther. Zondagmiddag werd het kamp afgesloten met een groot verenigingenspel. Ondanks het slechte weer op zaterdagavond was het weer een geslaagd kamp en wordt er nu al weer uitgekeken naar volgend jaar. Dan zal Neptunus '58 het zonder Saskia vd Dungen moeten doen, want zij heeft besloten te stoppen met de organisatie. Henri van Laarhoven zal haar plaats in de Algemene Leiding dan innemen en heeft daarvoor dit jaar al meegelopen om ervoor te zorgen dat het kamp in 2009 minstens zo succesvol wordt. Henri veel succes en Saskia bedankt!

Foto's van de karaoke en de disco zijn te vinden op de website van Hyperbase. Foto's van de disco zijn ook te vinden op www.uitagenda.nl.

Alle foto's zijn te bekijken op de speciale cd-rom met meer dan 500 foto's . Deze is (gratis) te bestellen bij Sandra Schellekens. Lever bij haar een lege cd-rom (met je naam erop!) in en je krijgt hem zo snel mogelijk vol foto's weer terug.

Neptunus '58 had dit kamp niet kunnen organiseren zonder een flink aantal sponsoren. De deelnemers en leiding willen de volgende mensen dan ook hartelijk bedanken voor hun bijdrage:
Tomas Brouwers
De Gouden Leeuw, Berlicum
Familie van Helvoirt
Harrie van Herpen
Havoks
Lukken
Familie Pennings
Aardbeienkwekerij Schellekens, Berlicum
Curt Swinkels
Voets Bedrijfskleding, Den Dungen
En iedereen die op wat voor manier een steentje bijgedragen heeft aan het slagen van het kamp.