Zwemkamp 2007

Datum: 1 t/m 3 juni
Thema: Sprookjes


Groepsfoto kamp 2007Van vrijdag 1 t/m zondag 3 juni 2007 hebben de zwemmers en zwemsters van Neptunus '58 alweer voor de negende achtereenvolgende jaar genoten van het zwemkamp op camping de Bergen in Wanroij. Vrijdagavond vertrokken bijna 50 kinderen van alle afdelingen van de Schijndelse zwemvereniging samen met zo'n 25 begeleiders naar het kamp wat dit jaar als thema 'Sprookjes' had.

Vrijdag, zaterdag en zondag werden er verschillende spellen gespeeld tegen leden van drie andere verenigingen: AquAmigos uit Vlijmen/Drunen, WZV uit Waalwijk en Zegenwerp uit Sint-Michielsgestel. Door de vier verenigingen waren spellencircuits, bosspelen, een speurtocht, een waterspel en nog veel meer georganiseerd. Op zaterdagmiddag was er voldoende vrije tijd, zodat jong en oud kon gaan spelen in de grote speeltuin of lekker zwemmen in het meer. Het was namelijk uitstekend weer, net als altijd, want Neptunus '58 heeft in al die jaren nog nooit slecht weer gehad op kamp! 's Avonds traden van elke vereniging 2 groepen op tijdens de Bonte Avond en daarna was het tijd voor de disco, die al jaren verzorgd wordt door Hyperbase uit Dinther. Zondagmiddag werd het kamp afgesloten met het grote verenigingenspel in de vorm van Wedden Datů

Neptunus '58 had dit kamp niet kunnen organiseren zonder een flink aantal sponsoren. De deelnemers en leiding willen de volgende mensen dan ook hartelijk bedanken voor hun bijdrage:
Firma Roxs Electro (Peter en Carla)
De Gouden Leeuw, Berlicum
Jan van Helvoirt
Jeugd Vakantiewerk Wijbosch
Aardbeienkwekerij Schellekens, Berlicum
De heer Swinkels
Voets Bedrijfskleding, Den Dungen
Vincent de Vroomen
En iedereen die op wat voor manier een steentje bijgedragen heeft aan het slagen van het kamp.