Zwemkamp 2006

Datum: 16 t/m 18 juni
Thema: Boerderij


Van vrijdag 16 tot en met zondag 18 juni hebben bijna 60 kinderen en zo'n 20 begeleiders in Wanroij genoten van het jaarlijkse zwemkamp. Samen met AquAmigos (Vlijmen/Drunen), WZV (Waalwijk) en Zegenwerp (Sint-Michielsgestel) werden er verschillende spellen gespeeld in de bossen, aan het strand en in het prachtige meer wat de camping in Wanroij rijk is.

Het thema dit jaar was 'Boerderij' en de verschillende spellen waren op dit thema gebaseerd. Ook was er een verkleedwedstrijd voor degene die zich het beste in het thema ingeleefd had. Voor Neptunus '58 was dat Aniek Bakker. Uiteraard was er op zaterdagavond een Bonte Avond, gevolgd door een geweldige disco. Zondagmiddag ging iedereen weer moe (en veelal roodgekleurd door het prachtige weer van het boerenweekeinde) naar huis.

De organisatie wil hierbij iedereen bedanken die dit geweldige kamp mogelijk heeft gemaakt, zowel kinderen, begeleiding als natuurlijk de sponsoren en iedereen die op wat voor manier dan ook zijn/haar steentje bijgedragen heeft.