Zwemkamp 2004

Datum: 4 t/m 6 juni
Thema: Olympische Spelen


Van de leiding:

Ha Olympische sporters!!
Het zit er weer op! Het kamp van 4, 5 en 6 juni is weer voorbij. En het was weer super. Op vrijdag begonnen we met een spectaculaire opening, maar helaas kon de olympische vlam niet ontstoken worden. Iemand had ervoor gezorgd dat ons vuur niet kon branden. Gelukkig waren jullie allemaal bereid om ons mee te helpen. Terwijl jullie allemaal zorgden voor brandstof, wilden wij natuurlijk weten wie de dader was. Dit was nog niet zo makkelijk, want iedereen had wel een reden om de dader te zijn.
Terwijl iedereen lekker sportief bezig was, probeerden wij er achter te komen wie het gedaan had. En natuurlijk moesten we ook nog flink trainen voor de olympische spelen.
Na een redelijk rustige zaterdagmorgen, was het 's middags tijd voor een nat pak!! Dit vond niet iedereen even geslaagd, maar als sporter moet je daar toch tegen kunnen. Gelukkig liet ook de oudere jeugd van Neptunus zien dat ze geen watjes zijn en streden (bijna) allemaal voor de eer van het middagspel "geef die roeier een poeier".
Na het heerlijke eten van de kookstaf, was het tijd voor de bonte avond. Neptunus kreeg de publieksprijs en onze meiden de tweede prijs voor hun act "Chipz". Kei goed meiden!!!
En eindelijk was het weer tijd voor de disco, elk jaar weer supergezellig. Iedereen deed weer goed mee en er werd volop gedanst. Dj Bas heeft goed zijn best gedaan en er een mooie avond van gemaakt.
De volgende morgen mocht iedereen lekker uitslapen en aan de vermoeide gezichten te zien, was dit ook echt nodig! Daarna moesten we wel weer hard aan het werk, want de brandstof voor het olympisch vuur was alweer op. Na alle spelen, was het tijd voor de ontknoping, want we hadden de dader gevonden!! Het was de fakkeldrager zelf! Gelukkig had hij er heel veel spijt van en liet hij dit aan iedereen weten. Omdat iedereen zo goed mee had geholpen, kreeg iedereen een medaille.
Helaas was het kamp toen al weer afgelopen, maar niet getreurd, want volgend jaar is er gewoon weer een kamp. En wel op 10, 11 en 12 juni! Schrijf dit maar vast in je agenda!!!
Wij hebben genoten van het kamp, we hopen jullie ook!
We willen iedereen bedanken voor een leuk en gezellig kamp, de kookstaf bedankt voor het lekkere eten en iedereen bedankt voor de gezelligheid!

Tot ziens!!

Groetjes, Chris, Inge en Anne-Fleur (oftewel, Arja, Kim en Karin)
En natuurlijk Erik, John en Saskia

Graag willen wij alle sponsors van het Olympisch kamp 2004 hartelijk bedanken.
De sponsors waren:
Hema bakkerij
Hagro
De Gouden Leeuw - Fam. Brouwers
Interbrew - Curth Swinkels
Heinz - Elst
Fam. Vermeer
Fam. Saskia + Jos Vermeer
Gilbert Bosmans
Fam. Schellekens
Fam. Mauriks