Zwemkamp 2018

Wij gaan weer op kamp! Ga jij ook mee?

Ook dit jaar gaan we weer met zijn allen op kamp. Van vrijdag 29 juni tot en met zondag 1 juli gaan we samen met Zegenwerp uit Sint-Michielsgestel en De Treffers uit Rosmalen genieten van een geweldig kamp.

Er is wel wat veranderd dit jaar:

 • We gaan met drie in plaats van vijf verenigingen op kamp
 • We gaan weer terug naar Camping de Bergen in Wanroij, de camping waar we jaren geleden ook naar toe gingen. Dit is een super mooie camping, met een heel groot meer (het blijft tenslotte een ZWEMkamp), een grote speeltuin, een plek voor een kampvuur en nog veel meer!
 • We vertrekken op vrijdag 29 juni aan het einde van de middag vanaf zwembad De Molen Hey in Schijndel. Vandaar rijden we naar Wanroij voor een heus Jungle-kamp. Alle spellen hebben te maken met dit thema. Door te strijden met de andere verenigingen komen wij erachter welke vereniging de beste is. Op zaterdagmiddag hebben we een vrije middag om te spelen in het meer of in de speeltuin of om in de zon te liggen. En 's avonds eerst een bonte avond en daarna dansen en springen in de discotheek. Op zondagmiddag 1 juli eindigt ons kamp en komen jouw ouders je weer ophalen.

  Begeleiding
  Tijdens het kamp worden de zwemmers begeleid door ouders en oudere leden. Zij coachen een groepje deelnemers bij de spellen en activiteiten. Begeleiders en spelleiders zijn van harte welkom. Meld je snel aan want het is echt leuk. Ook hebben we weer mensen nodig om te helpen met opbouwen van ons kampterrein. Heb jij een vader of moeder die op donderdagavond 28 juni zin en tijd heeft om ons terrein in orde te maken? Laat het ons dan even weten! Dit jaar hebben we een nieuwe tent om in te koken en eten. We willen deze graag van te voren alvast een keer opzetten, zodat we in Wanroij niet voor verrassingen staan. Laat het even weten aan Ronnie (ronnievanberlo@hetnet.nl of 06-11181080) als je hierbij wil helpen.

  Aanmelden
  Heb jij ook zin om mee te gaan op kamp, meld je dan nu aan. Het is altijd super gezellig op het kamp. De kosten zijn 35 EUR per persoon (voor het hele weekend !!). Begeleiders betalen 27,50 EUR.

  Inschrijven kan vanaf nu via het online inschrijfformulier.

  Vragen? Heb je nog een vraag of opmerking? Je kan deze kwijt bij de algemene leiding: Ronnie van Berlo, Femke vd Hoeven en Sandra Schellekens