Grote Club Actie 2017

Neptunus '58 doet weer mee met de Grote Clubactie !

Ook dit jaar doet Neptunus '58 mee aan de Grote Clubactie. De actie start op 16 september. Alle clubs in Nederland kunnen vanaf dat moment loten verkopen tot half november.

Vorig jaar is ruim 400 euro opgehaald, die we onder andere hebben besteed aan diverse materialen voor het zwemkamp, waaronder een splinternieuwe eettent. .

Hoe werkt de actie?
Van ieder verkocht lot van € 3,00 mag Neptunus '58 € 2,40 houden. Zelf kan je er ook nog wat aan verdienen, dat lees je verderop. Eerst even een aantal algemene punten:
1. Vanaf 1 oktober mag je met het verkoopboekje langs de deuren gaan om loten te verkopen.
2. Mensen schrijven hun naam, adres, juiste IBAN en het aantal loten dat ze willen kopen op in het Grote Clubactie verkoopboekje. Het is erg belangrijk om al deze gegevens correct te noteren, omdat dit de automatische machtiging is. Ook zetten ze hun handtekening op de machtiging. Dan geef je de mensen het bedankbriefje met de kortingsbonnen en de deurzegel.
3. Als je je verkoopboekje helemaal vol hebt, en je wil nog meer loten verkopen, dan kun je een extra verkoopboekje vragen bij een van de coördinatoren.
4. Je kunt loten verkopen tot 18 november. Zorg ervoor uiterlijk op 1 november je verkoopboekje hebt ingeleverd.
5. Je verkoopboekje kan je inleveren bij Ronnie van Berlo, Femke vd Hoeven, Anne Oremans of Sandra Schellekens.
6. De club zorgt ervoor dat alle gegevens verwerkt worden. Het lotnummer komt op het bankafschrift te staan.
7. De trekking is op 13 december, waarbij leuke prijzen te winnen zijn.
8. Via https://clubactie.nl kun je vanaf 14 december zien of jouw lot in de prijzen gevallen is.

Zelf geld verdienen met de verkoop van loten
Als jij 10 of meer loten verkoopt, krijg jij als verkoper ook een gedeelte terug van de club. Verkoop je tussen de 10 en 29 loten dan krijg je € 0,25 per lot, tussen de 30 en 49 loten zelfs € 0,40 per lot en als je 50 of meer loten verkoopt krijg je € 0,50 per lot. Dus bij 50 verkochte loten is dit 50 x €0,50 = € 25,00. Is dat geen mooie aanvulling op je zakgeld?
Je krijgt dit geld na de actie, als we precies weten hoeveel loten je hebt verkocht. In de tabel die je bij de lotenverkoopboekjes hebt ontvangen kun je zien hoeveel geld je van Neptunus '58 terugkrijgt als dank voor het verkopen van de loten. Zoek in de tabel naar het aantal loten dat je verkocht hebt. Het bedrag dat ernaast staat krijg je van de club terug. Bijvoorbeeld bij verkoop van 8 loten krijg je € 0,00 en bij verkoop van 12 loten krijg je € 3,00.

Leuke prijzen te winnen
De drie leden die de meeste loten verkopen krijgen van de club een leuke prijs. Daarnaast organiseert de Grote Clubactie ook een verkoopwedstrijd. Ben je klaar met loten verkopen? Ga dan naar www.kids.clubactie.nl en registreer het aantal loten dat je hebt verkocht. Je maakt dan kans op een leuke prijs. Als je 20 loten of meer verkoopt, krijg je van de Grote Clubactie een gratis entreekaart voor Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland. Ook krijg je dan een kortingsbon voor een Masita rugzak of wedstrijdvoetbal.

Inleveren verkoopboekjes
Lever je verkoopboekjes uiterlijk 18 november in bij één van de volgende mensen:
† Ronnie van Berlo: op woensdag en zaterdag in het zwembad
† Femke van der Hoeven: op donderdag en zaterdag in het zwembad
† Anne Oremans: op woensdag en zaterdag in het zwembad
† Sandra Schellekens: op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag in het zwembad

Wij houden jullie via de nieuwsbrieven en de website www.neptunus58.nl op de hoogte.
Wij wensen jullie heel veel succes bij het verkopen van de loten.

Het Neptunus Activiteiten Team