Grote Club Actie 2010

Dit jaar werkten we voor de tweede keer met een automatisch incasso. Dat had een paar grote voordelen. Onze leden hoefden maar één keer de straat op om de loten te verkopen en bovendien hoefden ze niet met geld over straat op het moment dat de loten afgeleverd werden. En ook dit jaar zijn er een heleboel loten verkocht. Niet zoveel als andere jaren, maar toch hebben de leden een mooi bedrag voor Neptunus '58 binnen gehaald. En die kunnen we goed gebruiken voor allerlei leuke activiteiten voor de leden.

Behalve dat we alle lotenverkopers erg dankbaar zijn voor hun inzet, willen we nog één iemand speciaal bedanken. Simon Brunnen (de vader van synchroon- en wedstrijdzwemster Rachel) heeft ons geholpen door alle verkochte loten in te voeren. Een erg precies werkje, want alle adressen en rekeningnummers moeten ingevoerd worden op een speciale website. Dankzij Simon hebben de leden van het NAT hun aandacht volledig kunnen richten op de organisatie van twee andere activiteiten deze herfst: de Open Schijndelse Kampioenschappen en de Zwemvierdaagse. Simon bedankt!

Op 25 november verrichte notaris J.A.H.G. van Tuijl de trekking van de Grote Clubactie 2010. De trekkingsuitslag is gepubliceerd op de website www.clubactie.nl. Je kunt ook bellen naar de uitslagenlijn: 0900-258 22 28, maar dat kost € 0,35 per minuut.

Verkochte loten
Nu we aan het einde van de actie zijn, en alle loten geïncasseerd zijn, weten we precies wie de topverkoper van dit jaar is. In totaal hebben onze leden 531 loten verkocht. 2 loten konden niet verkocht worden omdat ze niet geïncasseerd konden worden. Dat was natuurlijk jammer.

Zoals jullie weten krijgen de 3 beste verkopers een cadeautje van de club. Omdat Lucas + Matthijs van Cleef en Anne vd Wetering op een gedeelde derde plaats zijn geëindigd, worden er dit jaar twee derde prijzen uitgereikt. Daarnaast kunnen alle lotenverkopers binnenkort hun spaarvarken vullen. Van elke verkocht lot, krijg je namelijk van ons een gedeelte terug. Voor de eerste 19 loten krijg je € 0,10 per lot, heb je tussen de 20 en 39 loten verkocht dan krijg je € 0,25 per lot, tussen de 40 en 49 loten zelfs € 0,40 per lot en als je 50 of meer loten hebt kunnen verkopen dan krijg je € 0,50 per lot.

Alle verkopende leden zitten natuurlijk in spanning af te wachten waar ze zijn geëindigd. Hieronder zien jullie de lijst met alle verkopers en het aantal loten dat ze hebben verkocht: Nika Bozelie 104
Wessel Verhoeven 62
Lucas & Matthijs van Cleef 53
Anne van de Wetering 53
Kees Vlessert 43
Pim de Crom 25
Joelle van Dijk 23
Jarno Persoon 22
Rachel Brunnen 20
Eva van Dijk 19
Christy Schoones 14
Thije & Noa van Asseldonk 13
Lisa van Esch 13
Tess van Alebeek 12
Fabiënne Messerschmidt 9
Moon van Asseldonk 9
Anna van Dijk 8
Mirelle de Kort 8
Lieke van Boxtel 7
Robin van Wijngaarden 6
Marleen van Dijk 4
Minne Pijnenburg 3
Rick van Berkel 1

TOTAAL 531

De lotenverkopers krijgen binnenkort hun eigen bijdrage. De enveloppen worden tijdens de trainingen uitgedeeld.