Grote Club Actie 2009

Het was dit jaar heel spannend om te weten hoeveel loten er verkocht zouden worden. Het was voor de eerste keer dat de Grote Club Actie met een automatisch incasso werkte. Dat had een paar grote voordelen. Onze leden hoefden maar ťťn keer de straat op om de loten te verkopen en bovendien hoefden ze niet met geld over straat op het moment dat de loten afgeleverd werden.

Maar werken met een automatisch incasso heeft ook een paar nadelen. Eerst moest de organisatie van de Grote Club Actie (het NAT) alle namen, adressen en rekeningnummers van de lotenkopers ingeven. Een paar dagen later moesten we controleren of de loten inderdaad ook geÔnd konden worden. Soms stond er een verkeerde naam of een verkeerd rekeningnummer op het automatisch incasso. En soms stond er ook geen geld op de rekening die was opgegeven of was deze rekening geblokkeerd voor automatische incasso's. In zulke gevallen hebben we toch geprobeerd om het lot alsnog te kunnen verkopen door contact te zoeken met de koper van het lot.

En dus wisten wij pas helemaal aan het einde van de actie hoeveel loten er nu echt verkocht waren. Intussen weten we dat wel. Er zijn maar liefst 784 loten verkocht. 24 loten konden niet verkocht worden omdat ze niet geÔncasseerd konden worden.
Dat is een fantastisch goede, super mega vette prestatie van alle leden die hiervoor gezorgd hebben!

Leden, hartelijk bedankt !!!

Het geld dat jullie daarmee voor de zwemvereniging hebben binnengehaald, kunnen we goed gebruiken om van allerlei leuke activiteiten voor de leden te organiseren, zoals bijvoorbeeld het kamp of de Open Schijndelse Zwemkampioenschappen.

Zoals jullie weten krijgen de 3 beste verkopers een cadeautje van de club. Omdat Lucas + Matthijs van Cleef en Anne vd Wetering op een gedeelde derde plaats zijn geŽindigd, worden er dit jaar twee derde prijzen uitgereikt.

Daarnaast hebben alle lotenverkopers hun spaarvarken kunnen vullen. Van elke verkocht lot, krijg je namelijk van ons een gedeelte terug. Voor de eerste 19 loten krijg je Ä 0,10 per lot, heb je tussen de 20 en 39 loten verkocht dan krijg je Ä 0,25 per lot, tussen de 40 en 49 loten zelfs Ä 0,40 per lot en als je 50 of meer loten hebt kunnen verkopen dan krijg je Ä 0,50 per lot.

Alle verkopende leden zitten natuurlijk in spanning af te wachten waar ze zijn geŽindigd. Hieronder zien jullie de lijst met alle verkopers en het aantal loten dat ze hebben verkocht:
Bas Bozelie 72
Kees Vlessert 68
Lucas & Matthijs van Cleef 51
Anne vd Wetering 51
Rik den Otter 50
Indy & Kyra Jongman 45
Jarno Persoon 30
Pim de Crom 26
Wessel Verhoeven 26
Tamara Soffner 25
Amber Vorstenbosch 25
Marian vd Hanenberg 23
Sanne vd Aa 22
Marten & Stijn Hanegraaf 21
Kim vd Spank 21
Delane Lathouwers 17
FabiŽnne Messerschmidt 16
Rick van Berkel 16
Mirelle de Kort 15
Lindy & Selina Janssen 14
Eva van Dijk 13
Moon van Asseldonk 12
Katie Brunnen 11
Rachel Brunnen 10
Lars Heeren 10
Bo Sluijpers 10
Robin van Wijngaarden 9
Noud van Boven 8
Lieke Verhagen 8
Sjoerd Peters 7
Anouk Eickmans 6
Martijn Eickmans 6
Macs vd Doelen 6
Marleen van Dijk 6
Paul Wagenaars 6
Olaf Jong 5
Noa & Thije van Asseldonk 5
Jeroen Trimbach 4
Anna van Dijk 4
Linn Verstappen 4

TOTAAL 784

De lotenverkopers krijgen binnenkort hun eigen bijdrage terug. Sandra Schellekens en Femke vd Hoeven delen de enveloppen uit tijdens de trainingen.

Het NAT is er zich bewust van dat er in de organisatie van een evenement als de Grote Club Actie altijd zaken ter verbetering vatbaar zijn. Laat ons je ideeŽn horen via de e-mail, de telefoon of op het zwembad.