Grote Club Actie 2008

De Grote Club Actie hebben ze niet voor niets de GROTE Clubactie genoemd. Want wat zijn er een heleboel loten door jullie allemaal verkocht: 900 loten. Nog niet eerder werden er zoveel loten verkocht voor Neptunus '58. En dat hebben JULLIE allemaal voor elkaar gekregen.

Het geld dat de vereniging daarmee heeft binnengehaald, kunnen we goed gebruiken om van allerlei leuke activiteiten voor de leden te organiseren, zoals bijvoorbeeld het kamp of de Open Schijndelse Zwemkampioenschappen.
Jullie mochten ook allemaal zelf een gedeelte van de opbrengst van de loten houden. Dat was bijna 350 EUR. We hopen dat jullie daar iets leuks mee hebben gedaan. Rachel en Katie willen we hier graag vermelden. Zij hebben hun complete eigen verdiensten aan de club gedoneerd. Hartstikke bedankt, meiden!

De drie verkopers die de meeste loten hebben verkocht, krijgen van onze voorzitter een leuk cadeau. Dat zijn Bas Bozelie, die maar liefst 100 loten verkocht, Svetlana Bektjan die er 88 wist te verkopen en Bo Sluijpers met 65 verkochte loten.

Hieronder zien jullie de lijst met alle verkopers en het aantal loten dat ze hebben verkocht:
Bo, Svetlana en Bas met Paul Sluijpers, voorzitter van Neptunus '58 Bas Bozelie: 100 loten
Svetlana Bektjan: 88 loten
Bo Sluijpers: 65 loten
Marian vd Hanenberg: 58 loten
JoŽlle van Dijk: 56 loten
Anne vd Wetering: 54 loten
Paul Wagenaars: 51 loten
Janneke Pladet: 50 loten
Lucas en Matthijs van Cleef: 45 loten
Rachel en Katie Brunnen: 39 loten
Sven Baijens: 34 loten
Kane Broeren: 27 loten
Pim de Crom: 25 loten
FabiŽnne en Valerie Messerschmidt: 25 loten
Jetske Korsten: 23 loten
Lara vd Ven: 23 loten
Lisanne Schouten: 22 loten
Lars Heeren: 21 loten
Moon van Asseldonk: 20 loten
Jarno Persoon: 20 loten
Anouk en Luuk van Helvoirt: 16 loten
Laura de Vries: 15 loten
Wessel Verhoeven: 13 loten
Demi en Anouk van Os: 8 loten
Sjoerd Peeters: 4 loten


Woensdag 14 januari kregen Bo, Svetlana en Bas van de voorzitter van Neptunus '58, Paul Sluijpers, nog een extra cadeautje, omdat zij het meeste loten verkocht hadden!
Bo Svetlana Bas

En soms heeft de Grote Club Actie zelf ook nog iets leuks in petto. Lees het verslag van Bas Bozelie:

Vandaag 10 december 2008 werd ik verrast met onderstaande mail van de Grote Clubactie:

Beste Bas,
Hartelijk gefeliciteerd! Je bent winnaar van de Kidzonely verkoopwedstrijd omdat je superveel loten hebt verkocht. Je wint 4 entreekaarten voor de Bataviawerf!
Vůůr 15 januari ontvang je de prijs of informatie over de prijs thuis.
We zijn ontzettend trots op jou, omdat je bij de lotenverkoop een steentje hebt bijgedragen aan het Nederlandse verenigingsleven. Hartelijk dank!
Grote Clubactie


Dat is toch ontzettend leuk! Wij mogen lekker met ons gezin een dagje op pad. Ik vond het leuk om de loten te verkopen. Onze zwemclub is blij met mijn opgehaalde geld, en ikzelf natuurlijk ook met het stuk dat ik zelf al mocht houden. En dan word je ook nog verrast met zo'n super prijs!
Dat wilde ik jullie allemaal even laten weten. Dus doe zeker volgend jaar ook weer goed je best voor onze zwemclub, wie weet win jij dan ook een prijs.
Groetjes,
Bas Bozelie