Welkom op de website van Neptunus '58

Zwemmen, wie is er niet groot mee geworden? Zwem- en waterpolovereniging Neptunus '58 geeft jou in Zwembad De Molen Hey in Schijndel de kans om na het behalen van je zwemdiploma's lekker actief te blijven in het water. Heb jij je zwemdiploma B of C gehaald, dan start je bij Ster- en zwemvaardigheidszwemmen. Daarbij maak je kennis met de diverse takken van de zwemsport. Daarna (of al tijdens het ster- en zwemvaardigheidszwemmen) kan je kiezen voor één van de andere afdelingen: synchroonzwemmen, waterpolo, wedstrijdzwemmen of zwemmend redden. Ook voor volwassenen hebben we aparte groepen bij alle afdelingen. Voor zwemmers van 20 jaar en ouder is er tevens het masterzwemmen: banen zwemmen op je eigen tempo en niveau.

Interesse in 2 gratis proeflessen, of wil je meer informatie? Mail naar Neptunus58@zwembond.nl.Laatste nieuws

Update 1 december

Hallo leden,

Zoals vorige week vrijdag al gemaild, zou het bestuur gaan kijken wat er mogelijk is op de zaterdagmiddag, aangezien de trainingen op alle avonden niet meer door mogen gaan. We hebben een opzet gemaakt waarbij we de leden van alle afdelingen één trainingsmoment aan kunnen bieden. Aan leden die bij meerdere afdelingen zwemmen/poloën vragen we om een keuze te maken voor één van de trainingsmomenten, om zoveel mogelijk leden te kunnen laten zwemmen. We begrijpen dat trainen op de zaterdagmiddag niet voor iedereen past, maar helaas hebben we op dit moment geen alternatief. We rekenen op jullie begrip.

De regels zijn:
- Heb je klachten, dan blijf je thuis en laat je je testen.
- Zit een huisgenoot in thuisquarantaine vanwege een positieve (zelf)test? Ook dan blijf je thuis!
- Zwemmers van 18 jaar en ouder dienen bij de ingang een geldig coronatoegangsbewijs (QR-code) te laten zien.
- Je mag je voor de training omkleden in de kleedlokalen en kleine kleedhokjes. Trek thuis alvast je zwemkleding onder je kleren aan om de tijd in de kleedruimten zo kort mogelijk te houden.
- Het dragen van een mondkapje is verplicht voor personen vanaf 13 jaar wanneer men zich gaat verplaatsen, behalve in het zwembad/langs de badrand.
- Op de kant houdt iedereen van 18 jaar en ouder 1,5 meter afstand tot elkaar en tot jongeren vanaf 13 jaar. In het water is afstand houden niet verplicht, maar wel wenselijk voor zover mogelijk.
- De tribune en horeca zijn gesloten
- Je mag je na het zwemmen kort afspoelen zonder zeep/shampoo. Omkleden in de kleedruimten is toegestaan. Afstand houden is hierbij verplicht.

De indeling is als volgt:
13.05 tot 13.55 uur: Zwemmend redden + wedstrijdzwemmen + zwemmers Argo
14.30 tot 15.15 uur: Synchroonzwemmen + sterzwemmen*
15.15 tot 16.00 uur: Masterzwemmen + zwemvaardigheidszwemmen* + Uniek zwemmen
16.00 tot 16.45 uur: Waterpolo
Om 16.55 moet het pand leeg zijn en moeten dus alle zwemmers en trainers buiten zijn.

* Indeling Ster- en Zwemvaardigheidszwemmen is via de mail verzonden

Heb je vragen, stel deze dan gerust aan het bestuur!

Groetjes Bestuur Neptunus '58

Kalender

Selecteer met het pijltje aan de rechterkant van welke afdelingen je de agenda wil zien