Welkom op de website van Neptunus '58

Neptunus '58 is een Schijndelse zwemvereniging met zwembad De Molen Hey als thuisbad. Bij Neptunus '58 kunnen verschillende disciplines (en combinaties daarvan) beoefend worden: masterzwemmen, synchroonzwemmen, zwemmend redden en zwemvaardigheidszwemmen. De afdelingen wedstrijdzwemmen en waterpolo vormen een startgemeenschap met Zegenwerp uit Sint-Michielsgestel onder de naam SWNZ.Laatste nieuws

Vanaf 25 mei 2018 geldt overal in de Europese Economische Ruimte (EER) dezelfde privacywetgeving. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) trad al op 25 mei 2016 in werking, maar twee jaar na dato wordt begonnen met de handhaving. De AVG vervangt de bestaande ‘Wet bescherming persoonsgegevens’. Het doel van de AVG is iedereen controle te geven over de verwerking van de eigen persoonsgegevens. Om dit te realiseren zijn beschermingsmaatregelen vastgesteld waaraan ook sportverenigingen moeten voldoen.

Op dit moment zijn Neptunus '58, Zegenwerp en daarmee ook SWNZ bezig met de implementatie hiervan. Vragen? Stel ze aan het bestuur Meer informatie over het beleid en de regels via Neptunus '58 via Algemeen > Regels en beleid.

60 jaar Neptunus '58: 1958 - 2018

Dit jaar bestaat Neptunus '58 maar liefst 60 jaar! Dat gaan we natuurlijk vieren!

  • De zwemvierdaagse in de herfstvakantie (15-19 oktober) krijgt een extra feestelijk tintje
De activiteiten voor aanstaande zaterdag ter ere van het 60-jarig bestaan van Neptunus '58 hebben helaas weinig aanmeldingen. Daarom zijn de volgende wijzigingen van toepassing:
  • op zaterdagmiddag is de open Schijndelse kampioenschappen vervangen door vrij zwemmen van 14.15 tot 16.30 uur. Alle leden (jong en oud) mogen een vriendje/vriendinnetje meenemen (mits in bezit van een zwemdiploma). Er worden banen gereserveerd voor banenzwemmers.
  • De feestavond van zaterdagavond (wat gepland stond in de Holy Cow) wordt verzet naar vrijdagavond 19 oktober vanaf 20.00 uur bij Fitland. Dit is aansluitend aan de zwemvierdaagse. Rond 21.00 uur wordt de Peter vd Weijerbokaal uitgereikt aan de vrijwillig(st)er van het jaar! We hopen dus op zoveel mogelijk mensen!

Alles over de feestweek lees je op deze pagina.
Afdeling
NATNeptunus '58 doet weer mee met de Grote Clubactie !
WaterpoloVerslagen Heren 3, 13 oktober
WaterpoloVerslagen Heren 1 en 3, 6 oktober
Wedstrijdzwemmennieuws SWNZ via http://zwemmenswnz.blogspot.nl/

Kalender

Selecteer met het pijltje aan de rechterkant van welke afdelingen je de agenda wil zien