Welkom op de website van Neptunus '58

Zwemmen, wie is er niet groot mee geworden? Zwem- en waterpolovereniging Neptunus '58 geeft jou in Zwembad De Molen Hey in Schijndel de kans om na het behalen van je zwemdiploma's lekker actief te blijven in het water. Heb jij je zwemdiploma B of C gehaald, dan start je bij Ster- en zwemvaardigheidszwemmen. Daarbij maak je kennis met de diverse takken van de zwemsport. Daarna (of al tijdens het ster- en zwemvaardigheidszwemmen) kan je kiezen voor één van de andere afdelingen: synchroonzwemmen, waterpolo, wedstrijdzwemmen of zwemmend redden. Ook voor volwassenen hebben we aparte groepen bij alle afdelingen. Voor zwemmers van 20 jaar en ouder is er tevens het masterzwemmen: banen zwemmen op je eigen tempo en niveau.

Interesse in 2 gratis proeflessen, of wil je meer informatie? Mail naar Neptunus58@zwembond.nl.Laatste nieuws

Jaarplanning trainingen 2022-2023

Vrijwilliger van het jaar
Neptunus '58 is heel blij met de vele vrijwilligers die allemaal een steentje bijdragen. Daarom willen we ook dit jaar weer een vrijwilliger van het jaar kiezen. De winnaar van deze 'Peter van de Weijer Trofee' zal bekend gemaakt worden tijdens een speciaal feest voor onze vrijwilligers, en wel op zaterdag 8 juli. Vrijwilligers moeten deze datum dus zeker vrijhouden in hun agenda! Alle leden en vrijwilligers mogen stemmen. Dit kan op 2 manieren:
- via de papieren stemformulieren die je binnenkort bij iedere training in het zwembad vindt.
- via het online stemformulier

Je mag maximaal drie vrijwilligers kiezen waarvan jij vindt dat ze de titel 'Vrijwilliger van het jaar' en daarmee de Peter van de Weijer trofee verdienen. Je mag ook een toelichting geven, maar dat is niet verplicht. Om te voorkomen dat je 2 keer stemt, vragen we je naam.

Ronnie van Berlo (2018), Sandra Schellekens (2019) en Femke van der Hoeven (2022) hebben de prijs al gewonnen, dus op hen kan er dit jaar niet gestemd worden. Ronnie, Sandra en Femke zullen de stemmen inventariseren en aan de hand daarvan bepalen wie hun opvolger wordt. De leukste reacties worden (anoniem!) gedeeld met de aanwezige vrijwilligers.

Bekijk het laatste nieuws op de Facebook-pagina van Neptunus '58: www.facebook.com/neptunus58 (ook te bekijken als je geen Facebook-account hebt, of (nog) geen vrienden bent met Neptunus '58!

Er wordt aan gewerkt om de Facebook-berichten te integreren in deze pagina, later meer!

Kalender

Selecteer met het pijltje aan de rechterkant van welke afdelingen je de agenda wil zien