Welkom op de website van Neptunus '58

Zwemmen, wie is er niet groot mee geworden? Zwem- en waterpolovereniging Neptunus '58 geeft jou in Zwembad De Molen Hey in Schijndel de kans om na het behalen van je zwemdiploma's lekker actief te blijven in het water. Heb jij je zwemdiploma B of C gehaald, dan start je bij Ster- en zwemvaardigheidszwemmen. Daarbij maak je kennis met de diverse takken van de zwemsport. Daarna (of al tijdens het ster- en zwemvaardigheidszwemmen) kan je kiezen voor één van de andere afdelingen: synchroonzwemmen, waterpolo, wedstrijdzwemmen of zwemmend redden. Ook voor volwassenen hebben we aparte groepen bij alle afdelingen. Voor zwemmers van 20 jaar en ouder is er tevens het masterzwemmen: banen zwemmen op je eigen tempo en niveau.

Interesse in 2 gratis proeflessen, of wil je meer informatie? Mail naar Neptunus58@zwembond.nl.Laatste nieuws

Update 18 december

Hallo leden,

Dat waar we vanmiddag al voor vreesden, werd zojuist bevestigd: we gaan een ‘strenge lockdown’ in. Dat betekent helaas dat het zwembad vandaag voorlopig voor het laatst geopend was.

Alle evenementen tot en met 14 januari komen te vervallen.

Laten we hopen dat na 14 januari de regels weer versoepeld kunnen worden en we weer lekker kunnen sporten. We houden jullie uiteraard weer op de hoogte.

Ondanks alles wensen we jullie gezellige feestdagen (in kleine kring) en vooral een gezond 2022!

Groetjes Bestuur Neptunus '58

Kalender

Selecteer met het pijltje aan de rechterkant van welke afdelingen je de agenda wil zien