Afzwemmen keuzepakketten survival, zaterdag 17 december 2016

Zaterdag 17 december organiseerde de afdeling zwemvaardigheidzwemmen een examensessie. Alle 28 kandidaten zijn geslaagd voor het survivaldiploma.

De zwemmers toonden hoe ze zichzelf konden redden als ze bijvoorbeeld onder een omgeslagen boot terecht gekomen waren. En ook hoe ze van de bodem van het zwembad langs een touw omhoog konden komen. Zonder problemen wisten de kandidaten een vriendje of vriendinnetje met eenvoudige middelen naar de kant te halen. Alle opdrachten werden met een uitgebreid kledingpakket uitgevoerd, sommige onderdelen zelfs met spijkerbroek, regenjas, trui Ún schoenen. De toeschouwers zagen dat je zelfs kunt drijven met behulp van je eigen kleding en dat het mogelijk is om met een geblindeerde bril toch in een rechte lijn te zwemmen.

We feliciteren Nicole, Justin, Renske, Elissa, Lieke, Thijs, Imke, Marit, Merle, Luna, Bo, Viggo, Ron, Mike, Teun, Jonne, Sije en Carlijn met het behalen van hun Survival 1 diploma. Daarnaast feliciteren we Daniel, Jessie, Luc, Kathelijne, Noor, Sjoerd en Ymke met het behalen van hun Survival 2 diploma en Jasper, Nina en Sarah met het behalen van hun Survival 3 diploma! In de bijlage wat foto's van het examen.

Foto's via de Facebook-pagina van Neptunus '58


Gefeliciteerd allemaal!

Terug naar 'uitslagen zwemvaardigheidzwemmen'