Afzwemmen keuzepakketten waterpolo 21 maart 2015

Zaterdag 21 maart haalden 40 zwemmers van Neptunus'58 hun waterpolodiploma. Deze diploma's horen in de reeks zwemvaardigheidsdiploma's en de examenonderdelen lijken veel op het echte waterpolospel. In een rap tempo toonden de kandidaten dat ze wendbaar waren in het water, dat ze uit het water omhoog konden springen om een bal te vangen, dat ze snel met een bal naar de overkant van het bad konden zwemmen en dat ze de bal precies in een hoek van het doel konden gooien. Het examen werd afgesloten met de spellen tikbal en vijfbal.

De geslaagden zijn:

Certificaat Waterpolo
Fenne van Heesch en Bo Markus.

Waterpolo 1
Daniel van Aarle, Noa van Asseldonk, Eefje Bauer, Lonneke Bouwens, Jessie Bozelie, Ruben van Cleef, Luc Cooijmans, Lars van Halder, Imke van Heertum, Gert van Heesch, Maaike van Hulsentop, Naomi Janssen, Lisa Geurts van Kessel, Jenske Koolen, Danny Kraneveld, Noor van Lier, Maartje Lucius, Willem Lucius, Diana van Maris, Ron van den Oetelaar, Emmy van den Oever, Stina Pons, Sarah Santegoeds, Ymke Veenstra, Lisanne Wouters, Eva Zuidema en Mees Zuidema

Waterpolo 2
Moon van Asseldonk, Thije van Asseldonk, Laura van Berkel, Jasper van Boxtel, Lucas van Cleef, Tessa van Esch en Jette van Liempt.

Waterpolo 3
ZoŽ van Grinsven, Lindy Janssen, Selina Janssen en Kathelijne Kluin.


Gefeliciteerd allemaal!

Terug naar 'uitslagen zwemvaardigheidzwemmen'