Afzwemmen keuzepakket snorkelen 22 maart 2014

Zaterdag 22 maart haalden 38 jongens en meisjes van de afdeling zwemvaardigheidzwemmen van zwemvereniging Neptunus'58 uit Schijndel een diploma snorkelen. De kandidaten toonden dat ze bijzonder behendig waren met flippers, snorkel en bril. Ze doken naar de bodem met een mooie hoekduik, zwommen daar door hoepels heen en weer en haalden verschillende voorwerpen van de bodem omhoog. En bij het boven water komen, bliezen ze direct de snorkel helemaal leeg en zwommen daarna weer verder. Het was erg leuk om te zien! Alle kandidaten zijn geslaagd. Een hele mooie prestatie!

De geslaagden zijn:
Snorkelen 1
Thije van Asseldonk, Laura van Berkel, Jasper van Boxtel, Matthijs van Cleef, Lisa van Esch, Tessa van Esch, Lisa Geurts van Kessel, Nina Heijmans, Naomi Janssen, Mariska Kraneveld, Viggo Murk, Mathijs van den Oever, Claartje Rijken, Carmi Vos, Joa Vos, Kunera Wessels en Eva Zuidema.
Snorkelen 2
Noa van Asseldonk, Rick van Berkel, Lucas van Cleef, Matthijs van Cleef, Eva van Dijk, Anna van Gogh, Lars de Graaf, Lars Heeren, Pedro van Heesch, Kathelijne Kluijn, Jenske Koolen, Joni van de Middengaal, Nick Pijnappels, Sarah Santegoeds, Jelle Schakenraad en Kees Vlessert.
Snorkelen 3
Moon van Asseldonk, Nika Bozelie, ZoŽ van Grinsven, Lindy Janssen en Selina Janssen.

Terug naar 'uitslagen zwemvaardigheidzwemmen'