Afzwemmen keuzepakket waterpolo 2 maart 2013

Zaterdag 2 maart haalden 34 zwemmers van Neptunus’58 uit Schijndel hun waterpolo-diploma. Deze diploma’s horen in de reeks zwemvaardigheidsdiploma’s en zijn dit seizoen geheel vernieuwd. De examenonderdelen lijken nu veel meer op het echte waterpolospel en zijn veel leuker geworden. In een rap tempo toonden de kandidaten dat ze wendbaar waren in het water, dat ze uit het water omhoog konden springen om een bal te vangen, dat ze snel met een bal naar de overkant van het bad konden zwemmen en dat ze de bal precies in een hoek van het doel konden gooien. Het examen werd afgesloten met twee verschillende balspellen.

De geslaagden zijn:

Waterpolo 1
Marike van Aarle, Moon van Asseldonk, Thije van Asseldonk, Laura van Berkel, Rick van Berkel, Jasper van Boxtel, Matthijs van Cleef, Tessa van Esch, Lars Heeren, Lars de Graaf, Tom van Grinsven, Nina Heijmans, Carmen van Kempen, Alyssa Kooijmans, Wim van de Laar, Mathijs van den Oever, Amber Persoon, Nick Pijnappels, Tamara Soffner en Sanna Verhoeven.

Waterpolo 2
Ronnie van Berlo, Bas Bozelie, Nika Bozelie, Yosca Bozelie, Eva van Dijk, Marleen van Dijk, Pedro van Heesch, Zoe van Grinsven, Lindy Janssen, Selina Janssen, Kathelijne Kluin, Sandra Schellekens, Kees Vlessert en Sebas van de Wielen.

Gefeliciteerd!

Terug naar 'uitslagen zwemvaardigheidzwemmen'