Afzwemmen survival 8 december 2012

Zaterdag 8 december werd er afgezwommen voor de survivaldiploma's. De kandidaten lieten zien dat ze niet alleen zichzelf, maar ook een ander kunnen redden in geval van nood. Alle opdrachten moesten namelijk gekleed uitgevoerd worden, sommige onderdelen voor survival 3 zelfs met regenjas, trui, shirt met lange mouwen, broek n schoenen. Zo moest er onder water gezwommen worden en worden gedreven met behulp van een kledingstuk (jas of broek). Ook moesten de kandidaten geblindeerd zwemmen, en het bleek dat het nog best moeilijk is om recht te zwemmen als je helemaal niets ziet!

Het was een drukte van belang rond het bad, want voor de survival-diploma's zijn altijd erg veel materialen nodig: plankjes, flexibeams, vlotten, hoepels, een pop en zelfs boten werden in het zwembad gelegd!

Er werd gestart met survival 1, verdeeld over 2 groepen. Omdat er weinig lesgevers beschikbaar waren deze avond, en er veel materialen gebruikt werden, hebben een aantal kandidaten voor survival 2 en 3 meegeholpen tijdens dit examen. Nadat de kandidaten voor survival 1 klaar waren, konden de anderen laten zien wat ze geleerd hadden. In baan 1 en 2 kwamen de kandidaten van de woensdaggroep in actie voor survival 2 of 3 en in baan 5 en 6 werd er alleen voor survival 2 afgezwommen. Omdat Bas Bozelie de enige kandidaat voor survival 3 was, hebben de zwemmers voor 2 hem geholpen, bijvoorbeeld door het spelen van drenkeling.

De namen van de geslaagden volgen later

Survival 1:
Noa van Asseldonk
Laura van Berkel
Jasper van Boxtel
Lisa van Esch
Tessa van Esch
Anna van Gogh
Lars de Graaf
Tom van Grinsven
Anne van Hamond
Nina Heijmans
Carmen van Kempen
Kathelijne Kluin
Alyssa Kooijmans
Jenske Koolen
Mariska Kraneveld
Wim van de Laar
Joni vd Middengaal
Mathijs van den Oever
Amber Persoon
Claartje Rijken
Sarah Santegoeds
Tamara Soffner
Sanna Verhoeven
Amber Vorstenbosch
Melissa Wijnakker

Survival 2:
Moon van Asseldonk
Rick van Berkel
Lieke van Boxtel
Nika Bozelie
Lucas van Cleef
Matthijs van Cleef
Marleen van Dijk
Zo van Grinsven
Lars Heeren
Pedro van Heesch
Lindy Janssen
Selina Janssen
Jette van Liempt
Nick Pijnappels
Jelle Schakenraad
Kees Vlessert
Sebas vd Wielen

Survival 3
Bas Bozelie


Terug naar 'uitslagen zwemvaardigheidzwemmen'