Uitslag spellenmiddag 19 december 2009

Zaterdag 19 december stond er weer de jaarlijkse spellenmiddag op het programma. Bijna vijftig kinderen van zowel de woensdag- als de zaterdaggroepen waren aanwezig om mee te doen aan vijf spellen, zoals met bekertjes water door de glijbaan glijden, cijfers en letters opduiken om zo het woordt Neptunuys '58 te vormen en balgooien. Bij ťťn spel waren er geen punten te verdienen, dit was het 'pauze-spel'. De kinderen kregen een bekertje ranja en een zakje chips. Ze kregen ook daar echter een opdracht: verzin een naam voor je groepje.

Na de spellen konden alle punten geteld worden om tot een uitslag te komen. In de tussentijd mocht iedereen nog even lekker vrij zwemmen. De winnaar van elk spel kreeg ťťn punt, de nummer twee kreeg twee punten. Het team wat na de vijf spellen de minste punten had, was de winnaar.

De 5e plaats ging naar de Speedo-swimmers (team 3) met 27 punten. Dit waren Rik van Berkel, Matthijs van Cleef, Pim de Crom, Anna van Dijk, Ties-Jan van Erp, Anna van Gogh, Rob Groenendaal, ChloŽ Heibosch en Amber Vorstenbosch.

Op plaats 4 waren twee teams te vinden, met beiden 19 punten. Team 1, De sexy maxi girls met Tess van Alebeek, Laura van Berkel, Lieke van Boxtel, Marleen van Dijk, Marian vd Hanenberg, Sara Santegoeds, Tamara Soffner en Fleur van Vught, haalde evenveel punten als team 4, De Vliegende Pinguins, bestaande uit Thije van Asseldonk, Bas en Nika Bozelie, JoŽlle van Dijk, Stijn Hanegraaf en Rick vd Wetering.

De 3e plaats ging naar de Kwekkers (team 2) met 17 punten. Dit team bestond uit Noa van Asseldonk, Lieke van Boxtel, Jet van Erp, Jenske Koolen, Alyssa en Danique Kooijmans, Anne vd Wetering en Maarten Zomers.

De strijd om de eerste en tweede plaats was ontzettend spannend. Team 5 en 6 haalden namelijk evenveel punten, 9. Daarom werden de punten die behaald zijn bij de verschillende spellen bij elkaar opgeteld. Het lijkt vrijwel onmogelijk, maar ook hier werd een gelijke stand behaald. Het spel waarbij geblindeerd het woord Neptunus '58 bracht toen het verlossende woord. Het snelste team won, met twaalf seconden voorsprong.

De 2e plaats was voor De Chipszakken (team 5). Dit waren Moon van Asseldonk, Fieke Bouwmans, Vera van Bruggen, Eva van Dijk, Anne van Hamond, Rick den Otter, Paul Wagenaars en Eva Zuidema.
Het Six-team (team 6) werd de winnaar van deze spellenmiddag! De snoepzakken gingen naar Rein Bouwmans, Geert vd Dungen, Lars Heeren, Lindy en Selina Janssen en Linn Verstappen.

Foto's

Teams:

Team 1, De sexy maxi girls
Tess van Alebeek
Laura van Berkel
Lieke van Boxtel
Marleen van Dijk
Marian vd Hanenberg
Sara Santegoeds
Tamara Soffner
Fleur van Vught

Team 2, De Kwekkers
Noa van Asseldonk
Lieke van Boxtel
Jet van Erp
Jenske Koolen
Alyssa Kooijmans
Danique Kooijmans
Anne vd Wetering
Maarten Zomers

Team 3, The Speed-swimmers
Rik van Berkel
Matthijs van Cleef
Pim de Crom
Anna van Dijk
Ties-Jan van Erp
Anna van Gogh
Rob Groenendaal
ChloŽ Heibosch
Amber Vorstenbosch

Team 4, De Vliegende Pinguins
Thije van Asseldonk
Bas Bozelie
Nika Bozelie
JoŽlle van Dijk
Stijn Hanegraaf
Rick vd Wetering

Team 5, De Chipszakken
Moon van Asseldonk
Fieke Bouwmans
Vera van Bruggen
Eva van Dijk
Anne van Hamond
Rick den Otter
Paul Wagenaars
Eva Zuidema

Team 6, Het Six-team
Rein Bouwmans
Geert vd Dungen
Lars Heeren
Lindy Janssen
Selina Janssen
Linn Verstappen

Terug naar 'uitslagen zwemvaardigheidzwemmen'