Afzwemmen snorkelen 17 november 2007

Op 17 november werd er afgezwommen voor de snorkeldiploma’s tussen 18.00 en 20.00 uur. Bijna 50 zwemmers probeerden een snorkeldiploma te halen. Al voor 18.00 uur konden de kandidaten voor snorkelen 1 hun flippers, brillen en snorkels zoeken. En daarna begon hun examen. 10 kandidaten zwommen aan de ene kant van het bad, en 10 andere zwommen aan de andere kant van het bad. In iets meer dan een half uur tijd hadden zij alle eisen laten zien.

Terwijl de kandidaten voor snorkelen 1 aan het zwemmen waren, werden de kandidaten voor snorkelen 2 al bijeen gezocht. En ook voor hen werden flippers, brillen en snorkels gezocht. En dat is een belangrijk werkje, want je moet er voor zorgen dat de bril goed past. De 12 kandidaten lieten daarna zien dat ze wisten hoe ze moesten snorkelen. In een half uur tijd, toonden ze ons alle eisen en wisten ze dat ze geslaagd waren.

En toen stond de groep voor snorkelen 3 al weer klaar. Dat was een grote groep van bijna 20 deelnemers. We hadden een heel uur nodig om alle kandidaten alles te laten zwemmen. En we waren maar net op tijd klaar voor de waterpolo wedstrijd die na ons kwam.

Helaas zijn twee kandidaten halverwege het examen gestopt omdat ze te ziek waren om door te zwemmen. Alle andere kandidaten zijn geslaagd.

De geslaagden zijn:

Snorkelen 1:
Robin van den Bergh, Bas Bozelie, Roos Braam, Gijs Deelen, Macs van der Doelen, Thom van Gestel, Marian van den Hanenberg, Amy Heeren, Sanne de Laat, Candy Lamers, Devany Lamers, Anouk van Lokven, Tom van de Loo, Jorn Mauriks, Christian Rijkers, Roanna Schellekens, Lisanne Schouten, Nikki Vlessert, Rob Werst.

Snorkelen 2:
Sasha van den Bergh, Yosca Bozelie, Fenna Braam, Thom van Gestel, Amy van den Heuvel, Camiel Maseland, Michelle Megens, Demi van Os, Raomi van Rozendaal, Nikki Vlessert, Britt van de Wijgert.

Snorkelen 3:
Rosie van den Berg, Jet van den Bersselaar Maartje Braam, Bart van der Bruggen, Melanie van Dinther, Inez van Gulick , Mark van Heeswijk, Zoë Hellings, Peter Hoeven, Daan Hooijberg, Jurgen van de Meerendonk, Rowie van den Oever, Lisa Smits, Wyko van de Wijgert, Maarten Zomers.

Foto's


Terug naar 'uitslagen zwemvaardigheidzwemmen'