Uitslag figurenwedstrijd 1 oktober in Oss

Op 1 oktober werd de eerste synchroonzwemwedstrijd van het seizoen 2017-2018 gehouden in Oss. Deze keer waren alleen de wedstrijdzwemsters uitgenodigd.

Van Neptunusí58 deden Ilze van Kuilenburg en Kunera Wessels mee. Beide dames zwemmen op het Age 2 niveau en willen graag nog dit kalenderjaar hun diploma halen. In januari veranderen namelijk de figuren die bij de wedstrijden gezwommen worden.

Bij het inzwemmen zag het er heel goed uit. Helaas scoorden Ilze en Kunera op de eerste twee figuren, de Ariana en de Barracuda spin down 360 minder dan we verwacht hadden, waardoor het heel lastig werd om het Age 2 diploma nog te halen. De dames zelf denken dat het komt omdat het water erg koud was en omdat het wachten tussen twee te zwemmen figuren lang was met 62 zwemsters. Ze besloten er verder een gezellige dag van te maken.

De laatste twee figuren, de Reiger en de Catalina, zwom Kunera voor de eerste keer op een wedstrijd. Ze scoorde een 3,8 gemiddeld en zette daarmee dus ook twee PR op de kaart. Kunera haalde een wedstrijdscore van 39,2613 punten. Ilze had deze figuren al eerder gezwommen en wist haar beste scores tot nu toe neer te zetten met een gemiddelde score van resp. 4,7 en 4,6. Daarmee haalde ze ook een PR voor de wedstrijdscore met deze figuren met 44,1476 punten.

De volgende wedstrijd wordt gehouden op 19 november in Roosendaal. Dan mogen zowel de wedstrijdmeisjes als de aanloopmeisjes meedoen.

Uitslagen

De persoonlijke records en uitslagen van Neptunus '58 zijn ook weer bijgewerkt.

Terug naar 'uitslagen synchroonzwemmen'