Uitslag figurenwedstrijd 12 februari in Sittard

Zondag 12 februari haalde synchroonzwemster Eveline van den Heuvel bij een regionale wedstrijd in Sittard het Age 2 diploma.

Eveline haalde maar liefst 46,7955 punten voor de vier figuren op het Age 2 niveau. Dit was ruim 2,5 punt meer dan haar beste resultaat tot nu toe. Na drie figuren had Eveline een gemiddelde van 4,4 punten. Het vierde figuur moest dus uitmaken of ze de benodigde 4.5 gemiddeld zou halen. En dat lukte bijzonder goed. Ze zette maar liefst 5,5 op het scorebord voor de Reiger. Een bijzonder goed resultaat waarmee ze ook het clubrecord voor dit figuur op haar naam zette. Ilze van Kuilenburg deed voor de tweede keer mee op het Age 2 niveau. Ze verbeterde haar resultaat op de Ariana en ze zette mooie punten neer op de voor haar nieuwe figuren Reiger en Catalina. In totaal haalde ze bijna 44 punten in deze wedstrijd. Een heel mooi resultaat waarmee ze het diplomaniveau al heel dicht nadert.

Op Junior niveau verbeterde Michelle Megens haar beste resultaat op de Barracuda Airborne Split met een halve punt. Bij de andere drie figuren bleef ze net onder de resultaten die ze eerder dit jaar haalde. De eindscore van 48,7 punten was fractioneel lager dan haar hoogste score tot nu toe, die ze in november in Helmond had behaald.

Op het balletbeenniveau deden DaniŽlle Beniers en Amy van den Berg mee. DaniŽlle haalde goud met een totaal van 32 punten. Ze scoorde nog nooit beter op de figuren hoekhouding en inhoeken/doorhoeken naar balletbeenhouding onder water. Amy kon de hoge score van de vorige wedstrijd helaas niet handhaven. Ze wist wel de tuckhouding met 3 punten te verbeteren. Ze haalde brons en miste maar een puntje voor het zilver.

Uitslagen

De persoonlijke records zijn ook weer bijgewerkt.

Terug naar 'uitslagen synchroonzwemmen'