Uitslag figurenwedstrijd 6 oktober in Eindhoven

Zondag 6 oktober zwommen de meisjes van de afdeling Synchroonzwemmen van Neptunus'58 met succes mee in een wedstrijd van kring Noord Brabant.

Nika Bozelie met Age 2 diploma Zo haalde Nika Bozelie haar Age 2 diploma heel ruim door meer dan 45 punten te behalen. En JoŽlle van Dijk haalde haar 1e NK limiet door op hetzelfde niveau ruim 50 punten te scoren. Als het haar lukt om voor mei 2014 nog een limiet te halen, mag ze meedoen met de NK synchroonzwemmen 2014. Mirelle de Kort miste op een half punt na het Age 2 diploma. Alicia Suiker verbeterde zich duidelijk op een aantal figuren, maar kwam in de totaalscore nog tekort voor het diploma. Op het Age 1 niveau grossierde Lieke van Boxtel in club- en persoonlijke records en zwom met bijna 50 punten naar de 3e beste score ooit gezwommen door de meisjes van Neptunus'58.

Op het basishoudingniveau deed Anne van Zoggel voor de allereerste keer mee en haalde erg knap de maximale score op het onderdeel 'basishouding op de rug'. Lonneke Bouwens die voor de tweede keer meedeed verbeterde haar score heel goed met 3 punten. Stefanie de Kok zette heel netjes 33 punten op het scoreboord. Ilze van Kuilenburg haalde 28 punten op zeilbootniveau met een maximale score voor de 'oester'. Ze kreeg daarvoor een zilveren medailleplaatje. Op balletbeenniveau zwom Eva van Zoggel in haar allereerste wedstrijd direct naar het goud met 33 punten en de 3e beste score ooit door een zwemster van Neptunus'58 behaald op dit niveau. Kunera Wessels zwom voor de eerste keer op balletbeenniveau en zette een super score van 28 punten neer. Lisa van Esch haalde dezelfde score, een verbetering met 8 punten ten opzichte van de vorige wedstrijd. Voor Eveline van den Heuvel leek de wedstrijd op barracudaniveau heel gesmeerd te lopen, althans bij de eerste twee figuren. Helaas kon ze dat niveau niet volhouden op de andere twee figuren. Volgende keer beter.

Uitslagen
Basishouding:
Stefanie de Kok - 33 punten - goud
Lonneke Bouwens - 23 punten - PR - brons
Anne van Zoggel - 19 punten - PR - brons

Zeilboot:
Ilze van Kuilenburg - 28 punten - PR - zilver

Balletbeen:
Eva van Zoggel - 33 punten - PR - goud - 3e plaats in ranglijst Neptunus '58
Lisa van Esch - 28 punten - PR - zilver
Kunera Wessels - 28 punten - PR - zilver

Barracuda:
Eveline vd Heuvel - 21 punten - brons

Age 1:
BM Lieke van Boxtel - 49,7767 punten - PR - 3e plaats in ranglijst Neptunus '58 - Clubrecord Balletbeen

Age 2:
7e JoŽlle van Dijk - 50,4273 punten - 1e NK-limiet - Clubrecords Bruinvis spindown 360 en Barracuda spin down 180
14e Nika Bozelie - 45,7122 punten - PR - Diploma
16e Mirelle de Kort - 44,5058 punten - PR
BM Alicia Suiker - 42,1919 punten

Uitslag aanloopniveau
Uitslag wedstrijdniveau

Terug naar 'uitslagen synchroonzwemmen'