Uitslag uitvoeringenwedstrijd 2 juni 2013 in Eindhoven

Op 2 juni hebben een aantal meisjes van Neptunusí58 meegedaan aan de uitvoeringenwedstrijd in Eindhoven.

Bij de ploegen op zeilbootniveau toonden eerst Amber, Dimphy, Ilze, Lynn en Melissa hun show op de muziek Asterix in America. Ze zwommen super netjes op de maat en de patronen zagen er mooi uit. Ze scoorden maar liefst 11 punten.

Daarna waren Merel en Myrthe aan de beurt met hun duet op Bruises. Hoewel Myrthe veel last had van haar rug, zette ze samen met Merel een uitstekende uitvoering neer op balletbeenniveau. Heel knap wisten ze 12 punten te halen.

Op dezelfde muziek zwommen daarna Christy, Eveline, Fiona en Lieke in een ploeguitvoering op barracudaniveau. Nog nooit eerder zwommen ze zo mooi gelijk als deze keer. En dat wisten de juryleden te waarderen met 13 punten.

In het tweede gedeelte van de wedstrijd zwommen twee duetten van onze vereniging. Alicia en Rachel zwommen op dezelfde muziek als tijdens de show van december. Tijdens de laatste trainingen hebben ze nog wel een aantal veranderingen doorgevoerd in hun uitvoering. Hoewel beide dames hun Juniordiploma nog niet hebben, waren ze wel in deze categorie ingeschreven. Hun doel was om in ieder geval 40 punten te halen. En dat lukte. Met bijna 21 punten voor de technische waarde en ruim 22,5 punten voor de artistieke waarde, haalden ze 43,2875 punten. Dat was een hele nette score. De laatste uitvoering van zwemsters van Neptunusí58 was van Adelinde en Hanneke. Zij zwommen dezelfde uitvoering als bij onze show. En dat ging hen bijzonder goed af. Technisch was hun uitvoering erg sterk (ruim 28 punten). De artistieke waarde lag met bijna 25 punten ook erg hoog. Met 52,8500 haalden zij bij de junior-duetten de beste score.

De gedetailleerde uitslagen van de wedstrijd staan op de site van de kring: http://www.knzbkringbrabant.nl/synchroonzwemmen/nieuws/id:554/uitslag-uitvoeringenwedstrijd-2-juni-2013.html De groepsfoto wordt hier ook binnenkort gepubliceerd.

De vader van Amber, Ronald, heeft een videoreportage gemaakt van de wedstrijd op aanloopniveau:

Terug naar 'uitslagen synchroonzwemmen'