Uitslag Brabantse Kampioenschappen figuren 24 februari in Breda

Zondag 24 februari presteerde Nika Bozelie bijzonder goed tijdens de figurenwedstrijd van de Brabantse Kampioenschappen synchroonzwemmen. Zo goed zelfs dat ze mag uitkomen in de finale van de solo-uitvoeringen op Age 1 niveau op zondag 10 maart. Nog nooit eerder had Nika zo’n hoge punten gehaald tijdens een wedstrijd, een persoonlijk record met 47,6 punten. En daar bleef het niet bij, want Nika wist ook het vier jaar oude clubrecord op het figuur ‘barracuda’ op haar naam te zetten. In juni mag Nika deelnemen aan de Synchrobeat, de Nationale Kampioenschappen Synchroonzwemmen, in de categorie meisjes onder de 12 jaar.

Ook Romy van Laarhoven zwom mee op Age 1 niveau. Ze zette een flink aantal persoonlijke records neer, maar wist met een score van 43,5 punten net niet haar doelstelling voor deze wedstrijd te verzilveren. Ze miste het Age 1 diploma op een halve punt.

Joëlle van Dijk zwom een categorie hoger, op Age 2 niveau. Ze grossierde in persoonlijke records, wist het clubrecord op de ‘bruinvis spindown 360’ op haar naam te zetten, verscherpte haar eigen clubrecord op de ‘albatros’ en haalde met een score van 49,4 punten haar 1e limiet binnen. Als Joëlle voor mei nog een keer 49 punten of meer weet te scoren, mag ook zij naar de Synchrobeat, in de categorie meisjes onder de 15 jaar.

Uitslag figuren
Loting uitvoeringenwedstrijd

Terug naar 'uitslagen synchroonzwemmen'