Uitslag uitvoeringenwedstrijd 29 mei in Breda

Zondag 29 mei haalden alle meisjes van zwem- en waterpolovereniging Neptunus '58 een gouden medaille bij de Brabantse recreatieve uitvoeringenwedstrijd synchroonzwemmen.

De zwemsters van Neptunus '58 kwamen uit op aanloopniveau en op wedstrijdniveau. Bij het aanloopniveau behaalden Mirelle de Kort en Romy van Laarhoven met hun duet 12 punten van de maximale 15 te behalen punten. De ploeg van Lieke van Boxtel, Lisa van Esch en Christy Schoones wist maar liefst 14 punten te scoren. Op wedstrijdniveau kunnen er maximaal 50 punten behaald worden met een uitvoering. Marian van den Hanenberg scoorde 26,2 punten voor haar solo op muziek van James Blunt. Sandra Schellekens wist met muziek van Ben Saunders 30,2 punten te bemachtigen. Fieke Bouwmans en Rachel Brunnen zwommen een duet en haalden 22,6 punten. De dames van het duet, JoŽlle van Dijk en Marian van den Hanenberg traden op met een tango en zetten daarmee 25,1 punten neer op het scorebord.

Een aantal uitvoeringen is gefilmd. Helaas niet alle uitvoeringen, maar als je ze toch nog wil bekijken, dan kan dat! Deze uitvoeringen worden namelijk ook gezwommen tijdens de show op 2 en 3 juli. Deze show zal te zien zijn in zwembad De Molen Hey in Schijndel (Avantilaan 1). De show start zaterdag om 19.30 uur en zondag om 19.00 uur en duurt ongeveer 2 uur. Entreeprijs: 3 EUR.

Groepsnummer zeilbootniveau, door Lieke, Lisa en Christy:

Terug naar 'uitslagen synchroonzwemmen'