Uitslag figurenwedstrijd 18 januari in Breda

Zondag 18 januari werd in Breda de vierde competitiewedstrijd van het seizoen gehouden. Helaas konden er door een tekort aan juryleden geen meisjes op Age I en Age II meedoen, maar op aanloopniveau waren er wel deelneemsters van Neptunus '58. Zij kwamen uit op zeilboot-, balletbeen-, of spagaatniveau.

ZEILBOOTNIVEAU
Nika Bozelie behaalde maar liefst 34 punten, wat ruim genoeg was voor goud. Nika was zelfs de beste van alle zwemsters op het zeilbootniveau! Lieke van Boxtel had wat moeite met de rugligging met de armen gestrekt boven hoofd en kwam uit op 24 punten, voor de tweede keer zilver dus voor haar.

BALLETBEENNIVEAU
Fieke Bouwmans haalde net als de vorige keer 32 punten (goud), en ze was net als Nika de beste van alle zwemsters op dit niveau. Volgende wedstrijd zal ze meedoen op het spagaatniveau. Fiona Waddell zwom pas haar tweede wedstrijd. Vorige keer in Schijndel ging het super goed, maar dit keer ging het wat minder: 13 punten en brons voor haar.

SPAGAATNIVEAU
JoŽlle van Dijk haalde net als vorige keer zilver. Dit keer behaalde ze 24 punten. Volgende keer beter. Ook op het spagaatniveau was de beste prestatie voor een zwemster van Neptunus '58: Michelle Megens haalde 33 punten. Volgende wedstrijd zal ze uitkomen op een niveau hoger, het barracudaniveau.

Terug naar 'uitslagen synchroonzwemmen'