Uitslag wedstrijd 25 november 2007 in Breda

Zondag 25 november was er voor de afdeling synchroonzwemmen van Neptunusí58 een wedstrijd in Breda. En zelfs Sinterklaas was daarvan op de hoogte. Hij had deze keer voor echte medailles gezorgd naast de gebruikelijke medailleplaatjes. Maar liefst zes zwemsters werden beloond met een heuse gouden, zilveren of bronzen medaille. Milly van de Veerdonk haalde in de categorie spagaat de eerste plaats (34 punten). Fieke Bouwmans (29 punten) en Rowie van den Oever (32 punten) haalden in hun categorieŽn (resp. zeilboot en barracuda) de tweede plaats. En tot slot waren er derde plaatsen voor Lieke van Boxtel op basishoudingniveau (28 punten), Yosca Bozelie op balletbeen (31 punten) en Hanneke van Weert bij spagaat (32 punten).

Neptunus_58_sz_2007_11_25_1Ook de andere deelnemers presteerden erg goed. Op basishoudingniveau haalde FabiŽnne Messerschmidt in haar eerste wedstrijd 27 punten van het maximum van 36. Haar zus Valťrie haalde al 17 punten. De strijd tussen Nika Bozelie en Lynn van Dijk werd deze keer gewonnen door Nika, die ťťn punt meer haalde dan Lynn (24 punten).

In de categorie zeilboot zwom naast Fieke ook Jetske Korsten mee. Zij haalde bij deze wedstrijd het fantastische puntenaantal van 25.

Op balletbeenniveau wisten zes meisjes van Neptunusí58 mooie resultaten te behalen: de bronzen medaille van Yosca, 29 punten voor Michelle Megens, 27 voor JoŽlle van Dijk. Marian van den Hanenberg haalde in haar eerste wedstrijd op dit niveau al 19 punten. Rachel Brunnen scoorde er 18.

Naast de eerste plaats van Milly was ook de derde plaats bij het spagaatniveau voor een zwemster van Neptunusí58: Hanneke van Weert met 32 punten. Net buiten de medailles viel Sasha van den Bergh (30 punten). Melanie van Dinther en Adelinde Schnitzeler haalden beiden de vijfde plaats met 28 punten.

Op het barracudaniveau zwom Martine van Geene in haar eerste wedstrijd op dit niveau naar 27 punten en de zesde plaats toe.

Op de foto vooraan v.l.n.r. Yosca Bozelie, Fieke Bouwmans, achter v.l.n.r. Rowie van den Oever, Hanneke van Weert, Milly van de Veerdonk. Lieke van Boxtel ontbreekt op de foto

Terug naar 'uitslagen synchroonzwemmen'