Show 19 en 20 december 2015

Eens in de anderhalf jaar is er een spectaculaire show van de synchroonzwemsters van Zwem- en waterpolovereniging Neptunus '58. Deze gaat plaatsvinden op zaterdagavond 19 december en zondagmiddag 20 december a.s. in zwembad De Molen Hey te Schijndel. Het thema van de show is "Musicals en Films". Ongeveer 40 zwemsters en een aantal trainsters zullen tijdens deze show allemaal in actie komen. Er worden verschillende uitvoeringen op muziek aan het publiek getoond. Dit zorgt voor een afwisselend programma aan soli, duetten en groepsnummers. Een spectaculaire demonstratie van dans, muziek, show en acrobatiek in het water. Benieuwd naar wat synchroonzwemmen nu eigenlijk precies is? Zorg dan dat je erbij bent!

Vanaf 18.30 uur kan het publiek op zaterdag 19 december naar de tribune van het zwembad. Om 19.00 uur gaat de show dan van start. Op zondag 20 december kan het publiek vanaf 13.30 uur naar binnen en start de show om 14.00 uur.

De entree is € 5,-. Entreebewijzen zijn in de voorverkoop (vanaf medio november) te koop bij Bruna, Hoofdstraat 142 in Schijndel én bij Sportievz, Hoofdstraat 218 in Schijndel. Ook bij de zwemsters zijn kaartjes te verkrijgen. Voor aanvang van de show zijn entreebewijzen, indien nog voorradig, te koop in de hal van het zwembad.

Terug naar 'shows synchroonzwemmen'