Zwemkamp 2019

Wij gaan weer op kamp! Ga jij ook mee?

Ook dit jaar gaan we weer met zijn allen op kamp. Van vrijdag 21 tot en met zondag 23 juni gaan we samen met Zegenwerp uit Sint-Michielsgestel en De Treffers uit Rosmalen genieten van een geweldig kamp. En dit jaar gaat er ook nog een vierde vereniging mee, namelijk Zeester-Meerval uit Uden. We gaan net als vorig jaar, en vele jaren geleden, naar Camping de Bergen in Wanroij. Dit is een super mooie camping, met een heel groot meer (het blijft tenslotte een ZWEMkamp), een grote speeltuin, en nog veel meer!

We vertrekken op vrijdag 21 juni aan het einde van de middag naar Wanroij voor een spetterend kamp. Kan jij ons aan de hand van de poster helpen met het thema voor dit jaar? Alle spellen hebben te maken met dit thema. Door te strijden met de andere verenigingen komen wij erachter welke vereniging de beste is. Op zaterdagmiddag hebben we een vrije middag om te spelen in het meer of in de speeltuin of om in de zon te liggen. En 's avonds eerst een bonte avond en daarna dansen en springen in de discotheek. Op zondagmiddag 23 juni eindigt ons kamp en komen jouw ouders je weer ophalen.

Begeleiding
Tijdens het kamp worden de zwemmers begeleid door ouders en oudere leden. Zij coachen een groepje deelnemers bij de spellen en activiteiten. Begeleiders en spelleiders zijn van harte welkom. Meld je snel aan want het is echt leuk. Ook hebben we weer mensen nodig om te helpen met opbouwen van ons kampterrein. Heb jij een vader of moeder die op donderdagavond 20 juni zin en tijd heeft om ons terrein in orde te maken? Laat het ons dan even weten!

Aanmelden
Heb jij ook zin om mee te gaan op kamp, meld je dan nu aan. Het is altijd super gezellig op het kamp. De kosten zijn 35 EUR per persoon (voor het hele weekend !!). Begeleiders betalen 27,50 EUR.

Inschrijven kan vanaf nu via het online inschrijfformulier.

Vragen? Heb je nog een vraag of opmerking? Je kan deze kwijt bij de algemene leiding: Peter van Aarle, Ronnie van Berlo, Femke vd Hoeven en Sandra Schellekens