Rabo Club Support

Neptunus '58 doet weer mee met Rabo Club Support!

Al een aantal jaren neemt Neptunus '58 deel aan Rabobank ClubSupport en dat levert steeds een heel mooi bedrag op voor materialen voor bijvoorbeeld de diverse afdelingen en het zwemkamp. Ook dit jaar doen wij natuurlijk weer mee. Voor meer informatie: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/.

Ben je 16 jaar of ouder én in het bezit van een Rabobank-rekening, dan willen we je vragen lid te worden van Rabobank Hart van de Meierij. Dit kost niks, en helpt onze vereniging! Pas als je lid bent kun je een stem op onze vereniging uitbrengen en hoe meer stemmen we ontvangen, hoe groter het bedrag is dat we van Rabobank als sponsoring zullen ontvangen. Let op: als je een rekening hebt ben je nog geen lid van Rabobank. Om lid te worden klik je opdeze link en vul je je gegevens in. Dit duurt maar een paar minuten en daarna ben je lid van Rabobank Hart van de Meierij.

Als je inlogt op de Rabo-app of op Rabo online bankieren kan je je stem uitbrengen. Je mag 5 stemmen uitbrengen, waarbij je maximaal 2 stemmen op één vereniging kan uitbrengen. Je kan nog stemmen tot en met 24 oktober.

Stem op Neptunus '58 en vraag ook vrienden, kennissen, buren, familie, etc. om op ons te stemmen! Doe allemaal mee!!!

Alvast bedankt voor jullie hulp.