Rabo Club Support

Neptunus '58 doet weer mee met Rabo Club Support!

Rabobank Hart van De Meierij stelt dit jaar maar liefst 200.000,- beschikbaar voor verenigingen en stichtingen in de Meierij! Ook dit jaar zal Neptunus '58 weer meedoen. Het bestuur heeft ervoor gekozen om het ingezamelde geldbedrag te besteden aan materialen voor trainingen en activiteiten.

Als je lid bent van Rabobank Hart van De Meierij (Boxtel, Schijndel, Sint-Oedenrode, Sint-Michielsgestel), heb je de mogelijkheid om op ons te stemmen. Let op: alleen leden van Rabobank Hart van De Meierij mogen stemmen. Als iemand klant is (bijv. een bankrekening heeft bij de Rabobank), is deze niet automatisch lid. Ben je nog geen lid, maar wel klant? Word lid via https://www.rabobank.nl/lokale-bank/hart-van-de-meierij/uw-lidmaatschap/ en stem mee!

Het zou super fijn zijn als jullie 1 (of liever nog 2) stemmen zouden willen geven aan Neptunus'58. En als je jullie vrienden en bekenden ook nog zover kan krijgen, helpen jullie ons enorm.

Wie kunnen er stemmen?
Leden van de bank ontvangen half september per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van 27 september tot en met 11 oktober brengen zij via een stemsite hun stemmen uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.