Grote Club Actie 2020

Neptunus '58 doet weer mee met de Grote Clubactie !

Ook dit jaar doet Neptunus '58 mee aan de Grote Clubactie. De actie is inmiddels gestart. Alle clubs in Nederland kunnen vanaf nu loten verkopen tot half november.

De afgelopen jaren hebben we flink wat euro's opgehaald voor verschillende activiteiten voor de leden en de vrijwilligers georganiseerd. Ook dit jaar is het doel om geld binnen te halen voor activiteiten voor onze leden, zoals bijvoorbeeld het zwemkamp of een extra zwemactiviteit.

Hoe werkt de actie?
Elk lot wordt verkocht voor € 3,00. Daarvan stort de Grote Clubactie 80% terug in de kas van Neptunus '58.

Zelf kan je er ook nog wat aan verdienen, dat lees je verderop. Eerst even een aantal algemene punten:
1. Vanaf 19 september mag je met het verkoopboekje langs de deuren gaan om loten te verkopen.
2. Alle mensen van 18 jaar en ouder mogen loten kopen.
3. NIEUW is dit jaar dat de koper loten kan kopen door jouw persoonlijke QR-code te scannen met zijn mobiele telefoon. Deze QR-code is voorop je verkoopboekje geplakt.
4. De koper komt dan uit op jouw eigen online verkooppagina en vult daar zijn gegevens in (naam, emailadres, IBAN en aantal loten, …).
5. De koper ontvangt zijn lotnummers via de email.
6. Jij kunt op de achterkant van je lotenboekje het aantal verkochte loten afvinken.
7. Je geeft de koper het bedankbriefje en de deurzegel uit het verkoopboekje.
8. Als de koper het lot niet via de telefoon wil kopen, kan hij met een eigen pen zijn gegevens invullen in het verkoopboekje (naam, emailadres, IBAN, aantal loten en handtekening). Verder gaat het hetzelfde als vanaf punt 6. Het lotnummer komt in dat geval op het bankafschrift te staan.
9. Als je je verkoopboekje helemaal vol hebt, en je wil meer loten verkopen, dan kun je een extra verkoopboekje vragen bij een van de coördinatoren.
10. Zorg ervoor dat je uiterlijk op zaterdag 21 november je verkoopboekje hebt ingeleverd bij Ronnie van Berlo, Femke van der Hoeven of Sandra Schellekens.
11. De trekking is op woensdag 9 december. Op 10 december wordt de uitslag bekend gemaakt. Er zijn ook dit jaar weer een aantal grote en veel kleinere prijzen te winnen.
12. Via clubactie.nl/prijzen-en-winnaars kun je zien of jouw lot in de prijzen gevallen is.

Ken jij iemand die ons wil ondersteunen met de koop van een Superlot? Speciaal voor ondernemers bestaat de mogelijkheid om in één keer 50 loten te kopen. We noemen dat een Superlot. Ken jij iemand die ons wil ondersteunen met een Superlot, laat het dan snel weten aan Femke, Ronnie of Sandra.

Zelf geld verdienen met de verkoop van loten
Als jij 10 of meer loten verkoopt, krijg jij als verkoper ook een gedeelte terug van de club. Verkoop je tussen de 10 en 29 loten dan krijg je € 0,25 per lot, tussen de 30 en 49 loten zelfs € 0,40 per lot en als je 50 of meer loten verkoopt krijg je € 0,50 per lot. Dus bij 50 verkochte loten is dit 50 x €0,50 = € 25,00. Is dat geen mooie aanvulling op je zakgeld?
Je krijgt dit geld na de actie, als we precies weten hoeveel loten je hebt verkocht.

In de tabel hieronder kun je zien hoeveel geld je van Neptunus '58 terugkrijgt als dank voor het verkopen van de loten. Zoek in de tabel naar het aantal loten dat je verkocht hebt. Het bedrag dat ernaast staat krijg je van de club terug. Bijvoorbeeld bij verkoop van 10 loten krijg je € 2,50 en bij verkoop van 23 loten krijg je € 5,75.

Verschillende leuke prijsacties
1. De drie leden die de meeste loten verkopen krijgen een leuke prijs van Neptunus'58.
2. Voor de beste lotenverkopers van Nederland houdt de Grote Clubactie de Kids-verkoopwedstrijd. Op clubactie.nl/winacties zie je hoe je hieraan mee kunt doen.
3. Als je 20 loten of meer verkoopt, krijg je korting op een dagje uit bij Ballorig, Jump XL, Raceplanet, Slagharen, de Pannenkoekenbakker en bij nog vele andere activiteiten.

Inleveren verkoopboekjes
Lever je verkoopboekjes uiterlijk 21 november in bij één van de volgende mensen:
- Ronnie van Berlo: op woensdag en zaterdag in het zwembad
- Femke van der Hoeven: op maandag, donderdag en zaterdag in het zwembad
- Sandra Schellekens: op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag in het zwembad

Wij wensen jullie heel veel succes bij het verkopen van de loten.

Het Neptunus Activiteiten Team