Grote Club Actie 2019

Neptunus '58 doet weer mee met de Grote Clubactie !

Ook dit jaar doet Neptunus '58 mee aan de Grote Clubactie. De actie start op 14 september. Alle clubs in Nederland kunnen vanaf dat moment loten verkopen tot half november.

Vorig jaar hebben de leden van Neptunus '58 maar liefst 1000 euro opgehaald. Daarmee hebben we verschillende activiteiten voor de leden en de vrijwilligers georganiseerd. Ook dit jaar is het doel om geld binnen te halen voor activiteiten voor onze leden, zoals bijvoorbeeld het zwemkamp of een extra zwemactiviteit.

Hoe werkt de actie?
Elk lot wordt verkocht voor € 3,00. Daarvan stort de Grote Clubactie 80% terug in de kas van Neptunus '58.

Zelf kan je er ook nog wat aan verdienen, dat lees je verderop. Eerst even een aantal algemene punten:
1. Vanaf 14 september mag je met het verkoopboekje langs de deuren gaan om loten te verkopen.
2. Alle mensen van 18 jaar en ouder mogen loten kopen.
3. Om een lot te kopen, noteren de kopers hun naam, adres, juiste IBAN en het aantal loten dat ze willen kopen op de eenmalige machtiging in het Grote Clubactie verkoopboekje. Ook zetten ze hun handtekening op de machtiging. Het is erg belangrijk dat alle gegevens correct ingevuld zijn, zodat het innen zonder problemen verloopt en het lot inderdaad verkocht is. Als laatste geef je de mensen het bedankbriefje met de kortingsbonnen en de deurzegel, die je naast de eenmalige machtiging in het boekje vindt.
4. Als je je verkoopboekje helemaal vol hebt, en je wil meer loten verkopen, dan kun je een extra verkoopboekje vragen bij een van de coördinatoren.
5. Je kunt loten verkopen tot zaterdag 17 november. Zorg ervoor uiterlijk op zaterdag 16 november je verkoopboekje hebt ingeleverd.
6. Je verkoopboekje kan je inleveren bij Ronnie van Berlo, Femke van der Hoeven of Sandra Schellekens.
7. Wij zorgen ervoor dat alle gegevens van de eenmalige machtigingen verwerkt worden. Het lotnummer komt op het bankafschrift te staan.
8. De trekking is op woensdag 11 december, waarbij leuke prijzen te winnen zijn.
9. Via clubactie.nl/prijzen-en-winnaars kun je zien of jouw lot in de prijzen gevallen is.

Zelf geld verdienen met de verkoop van loten
Als jij 10 of meer loten verkoopt, krijg jij als verkoper ook een gedeelte terug van de club. Verkoop je tussen de 10 en 29 loten dan krijg je € 0,25 per lot, tussen de 30 en 49 loten zelfs € 0,40 per lot en als je 50 of meer loten verkoopt krijg je € 0,50 per lot. Dus bij 50 verkochte loten is dit 50 x €0,50 = € 25,00. Is dat geen mooie aanvulling op je zakgeld?
Je krijgt dit geld na de actie, als we precies weten hoeveel loten je hebt verkocht. In de tabel hieronder kun je zien hoeveel geld je van Neptunus '58 terugkrijgt als dank voor het verkopen van de loten. Zoek in de tabel naar het aantal loten dat je verkocht hebt. Het bedrag dat ernaast staat krijg je van de club terug. Bijvoorbeeld bij verkoop van 10 loten krijg je € 2,50 en bij verkoop van 23 loten krijg je € 5,75.

Superlot
Een Superlot verkoop je voor € 150,-. Hiervan gaat € 120,- (80%) naar de clubkas. De koper van het Superlot ontvangt 50 loten en maakt dus 50 keer kans op Grote Clubactie-prijzen uit de loterij. Ook kan de koper de loten bijvoorbeeld weggeven aan klanten, relaties of aan personeel. Elk verkocht Superlot geeft je vereniging een kans op het winnen van het Grote Clubfeest. Een superdeal!
> Superlot

Leuke prijzen te winnen
De drie leden die de meeste loten verkopen krijgen van Neptunus'58 een leuke prijs.
Voor de beste lotenverkopers van Nederland stelt de Grote Clubactie honderden prijzen beschikbaar. Op kids.clubactie.nl zie je hoe je hieraan mee kunt doen.
Doe ook mee aan de 20-loten-actie van de Grote Clubactie. Als je 20 loten of meer verkoopt, krijg je korting op een entreekaarten voor Optisport, Krazy Kangaroo, Snowworld, Bobbejaanland. Ook kun je een 2e artikel gratis krijgen op masita.com.

Inleveren verkoopboekjes
Lever je verkoopboekjes uiterlijk 16 november in bij één van de volgende mensen:
† Ronnie van Berlo: op woensdag en zaterdag in het zwembad
† Femke van der Hoeven: op maandag, donderdag en zaterdag in het zwembad
† Sandra Schellekens: op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag in het zwembad

Wij houden jullie via de nieuwsbrieven en de website www.neptunus58.nl op de hoogte.
Wij wensen jullie heel veel succes bij het verkopen van de loten.

Het Neptunus Activiteiten Team