60 jaar Neptunus '58

In 2018 bestaat Neptunus '58, zoals de naam van onze vereniging al verklapt, zestig jaar. En dat moet gevierd worden, en wel in de herfstvakantie, van 15 tot en met 20 oktober.

De zwemvierdaagse is ieder jaar al een feest, en dit jaar extra! Iedere dag zijn er extra activiteiten. Lees hier meer over de zwemvierdaagse, van maandag 15 tot en met vrijdag 19 oktober.

Beste leden,

De activiteiten voor aanstaande zaterdag ter ere van het 60-jarig bestaan van Neptunus '58 hebben helaas weinig aanmeldingen. Daarom zijn de volgende wijzigingen van toepassing:
- op zaterdagmiddag is de open Schijndelse kampioenschappen vervangen door vrij zwemmen van 14.15 tot 16.30 uur. Alle leden (jong en oud) mogen een vriendje/vriendinnetje meenemen (mits in bezit van een zwemdiploma). Er worden banen gereserveerd voor banenzwemmers.
- De feestavond van zaterdagavond (wat gepland stond in de Holy Cow) wordt verzet naar vrijdagavond 19 oktober vanaf 20.00 uur bij Fitland. Dit is aansluitend aan de zwemvierdaagse. Rond 21.00 uur wordt de Peter vd Weijerbokaal uitgereikt aan de vrijwillig(st)er van het jaar! We hopen dus op zoveel mogelijk mensen!

Groetjes het bestuur van Neptunus '58

p.s. Nog niet aangemeld voor de zwemvierdaagse? Als je je woensdag inschrijft en één dag het dubbele aantal banen zwemt, verdien je nog steeds een medaille!